دانلود پاورپوینت با موضوع پروبیوتیک،در قالب pptx و در 16 اسلاید، قابل ویرایش.
توضیحات:لاکتوباسیلها، معروفترین باکتریهای مورد استفاده در لبنیات تخمیری هستند. این باکتریها قادر به تبدیل قندها (شامل لاکتوز) و سایر کربوهیدراتها به اسید لاکتیک هستندو طعم ترش لبنیات تخمیر شده نظیر ماست هم به همین خاطر است. همچنین اسید لاکتیک به عنوان یک نگهدارنده از فاسد شدن فرآوردههای لبنی جلوگیری می کند.پروبیوتیکهای رایج، شامل گونههای مختلف باکتریهای بیفید، باکتریوم، لاکتوباسیلوس و همچنین بعضی گونههای مخمر هستند
تعداد مشاهده: 824 مشاهده
فرمت فایل دانلودی:.pptx
فرمت فایل اصلی: pptx
تعداد صفحات: 16
حجم فایل:662 کیلوبایت
دانلود فایل

