دانلود پاورپوینت با موضوع کمپوت آناناس،در قالب pptx و در 15 اسلاید، قابل ویرایش، شامل:
قوطی آناناسدستور العمل تهیه کمپوت آناناسشدت غلظت شربتمراحل کنسرو کردن آناناس
بخشی از متن پاورپوینت:در فرآیند تغییر رنگ باید به اندازه کافی از آب استفاده کنیم تا حدی که میوه ها در آن غوطه ور شوند از این فرآیند برای تهیه شربت نیز استفاده کرد ،بنابراین از آب محتوی آناناس در این فرآیند می توان استفاده کرد.برای تهیه کنسرو میوه های دیگر به علت اسید این آب قابل استفاده نمی باشند.
تعداد مشاهده: 829 مشاهده
فرمت فایل دانلودی:.pptx
فرمت فایل اصلی: pptx
تعداد صفحات: 15
حجم فایل:660 کیلوبایت
دانلود فایل

